Luka Modrić se vratio na teren, asistirao i dobio ovacije tribina

Posljednju utakmicu Luka Modrić odigrao je 14. veljače na Santiago Bernabeuu protiv PSG-a. Od tada zbog ozljede zadnje lože propustio je šest utakmica među kojima i uzvrat s Parižanima u osmini finala Lige prvaka, no Zinedine Zidane sada je napokon dočekao povratak svog dirigenta u veznom redu, kako pišt 24sata.

Igrala se 34. minuta kada je Luka Modrić ‘vanjskom’ na prelijep način uposlio Cristiana Ronalda koji je potvrdio sjajnu formu i zabio za vodstvo i za svoj potez dobio ovacije navijača. Odužio im se lijepim potezima u sjajnoj završnici, prodao je u 45. minuti ‘tunel’ dvojici Eibarovih igrača, ali mu je udarac obranio golman.

Međutim, Ivan Ramis u 50. minuti izjednačuje rezultat na asistenciju bivšeg Realovca Pedra Leona.

Modrić se imao priliku upisati u strijelce i u nastavku. Nakon pogotka domaćih je nanizao nekoliko lijepih akcija, poigravao se s protivničkim igračima, ali nije uspio zabiti. Ali nije mu ni trebao gol da oduševi, još jednom pokaže koliko znači Realu.

I kada se činilo da bi kraljevi unatoč povratku svojih zvijezda ipak mogli kiksati, ukazao se ponovno Ronaldo i novim golom u 84. minuti osigurao pobjedu.

Luka je počeo utakmicu u prvoj postavi Reala u s Eibarom, a zajedno s njim u vezi bili su od početka i Kroos, Isco te Casemiro što je značilo da je Lukina zamjena Mateo Kovačić preselio na klupu.

Real Madrid je u vremenu bez Modrića na terenu izgubio jednu utakmicu, onu od Espanyola, te slavio u njih pet, a upravo je Mateo bio jedan od najboljih igrača ‘kraljevskog kluba’ u tom razdoblju. U prvih 11 vraća se i Gareth Bale kojem društvo u vrhu napada radi Cristiano Ronaldo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...