Marijana Batinić o novoj sezoni “Ljubav je na selu”; “U Ražancu me dočekalo pola sela”

Suze, drama, neuzvraćena ljubav, zaruke… Zvuči kao meksička sapunica, no riječ je o novoj sezoni “Ljubav je na selu” koja se uskoro počinje prikazivati na RTL-u.

Deveta sezona najpopularnije dokumentarne sapunice već se naveliko snima, a ove sezone i najpoznatiji redatelji mogli bi se posramiti pred sadržajem koji donosi. Gledatelje očekuje pregršt obrata, a nove ljubavi između farmera i njihovih odabranica planut će već pri prvom ‘speed dateu’. No, hoće li se održati?

“U ljubavi na selu ove godine vrijede izreke nikad nije kasno i treća sreća najveća. Ne smijem vam puno otkriti, ali bit će tu zbilja svega”, kazala je voditeljica Marijana Batinić koju će put, ove sezone, odvesti i do najjužnijeg kraja Hrvatske, u Dubrovnik, a usamljena srca spajat će i diljem Dalmacije, kao i po Slavoniji, Podravini i u okolici Križevaca.

“U Ražancu me dočekalo pola sela, u Červaru sam imala doček kao da se ja udajem, a upoznala sam i šaptača životinjama koji je jedan od ovogodišnjih farmera dok nas je u jednom selu zameo snijeg. Držala sam i kozlića u rukama nakon 20 godina, sve u svemu, pregršt avantura”, otkrila je Marijana prišapnuvši nam da ove sezone gledatelji mogu očekivati baš sve, pa i to da majke farmera preuzmu glavnu riječ, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...