NOVO PRIOPĆENJE PUPIĆ - BAKRAČA

Marko Pupić Bakrača opleo po vodstvu SDP-a: “Sabljar trguje ispod stola, Antune ne sadim tikve sa oportunistima”

Arhiva AZD/Ilustracija

Županijski vijećnik Akcije Mladi Marko Pupić Bakrač komentirao je, u svom najnovijem priopćenju, HNS-ov izlazak iz kluba zastupnika HNS-SDP u skupštini Zadarske županije. Priopćenje donosimo u cjelosti.

Predsjedništvo HNS-a Zadarske županije donijelo je odluku o raskidanju koalicije sa SDP-om , Mile Stojanov izlazi iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU u županijskoj skupštini. Razlog takvoj odluci je trgovanje ispod stola Renate Sabljar Dračevac sa HDZom te držanje većine HDZu u županijskoj skupštini od strane SDPa.

Dakle svima je sve jasno, nikome ništa nije sporno. Maske su pale. Usprkos tome o tim sramotnim postupcima niti jedno tijelo SDPa nije se službeno očitovalo ( isključivo pojedinci ) niti je poduzelo bilo kakve sankcije protiv vinovnika.

  • SDPovci i dalje drže mjesta u odborima u koja su ušli sramotnom trgovinom ispod stola sa HDZom, nitko od njih nije dao ostavku niti je itko iz SDPa od njih to tražio.
  • Renata Sabljar Dračevac je i dalje predsjednica kluba vijećnika SDP -DSU u županijskoj skupštini, SDP nije zatražio njezinu smjenu
  • Renata Sabljar Dračevac je i dalje potpresjednica Županijske skupštine iz oporbenih redova iako ju je na to mjesto instalirao HDZ bez da je imala većinsku potporu u oporbi, nakon svega SDP nije zatražio njezino razrješenje.

Zaključak je ?

U kontaktima sa visokopozicioniranim članovima SDPa nakon mojih burnih reakcija rečeno mi je da se strpim kako će pitanje Renate Sabljar Dračevac biti riješeno na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

Ne samo da Renata Sabljar Dračevac neće biti sankcionirana nego će opetovano biti kandidat za predsjednicu ŽO SDPa !?

Osobno apeliram na članove SDP-a da svoj glas na tim unutarstranačkim izborima daju Renati Sabljar Dračevac jer ona je u SDP-u avangarda. Samo je prva napravila ono u čemu će je ostatak SDP d.d slijediti u dogledno vrijeme na državnoj i svim ostalim razinama. Ne treba je sankcionirati nego nagraditi.

P.S. Antune zaboravi moj broj, ne sadim tikve sa oportunistima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar