Milan Stojanov: “Kada HDZ napuste partneri, u pomoć im uskoči SDP”

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva HNS-a Zadarske županije donošena je odluka kojom se nalaže vijećniku u Županijskoj skupštini Milanu Stojanovu istupanje iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU. HNS je u Županijskoj skupštini Zadarske županije bio i ostaje u oporbi. Milan Stojanov će kao vijećnik HNS-a nadalje  samostalno djelovati u Županijskoj skupštini Zadarske županije, kako stojni u priopćenju iz HNS-a.

U cijelom priopćenju posebno upada u oči detalj u kojem županijski HNS-ovi naglašavaju kako su bili i ostali u oporbi. Opći je stav javnosti kako HDZ u skupštini Zadarske županije u kritični trenutcima ima potporu u SDP-u.

To nije samo moje mišljenje, već je to mišljene cijele javnosti u Zadarskoj županiji, odgovorio je predsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke Milan Stojanov na naše pitanje misli li da su SDP i HDZ u tihoj koaliciji te dodao:

Kada stvarni HDZ-ovi partneri ne dobiju što žele, onda počnu ucjenjivati, ne dolaze na sjednicu, pojavljuju se problemi s kvorumom i onda HDZ-u pomoć uskače SDP. Nije problem kada oporba podrži neke dobre odluke, ali oporba nije tu da vladajućima osigurava kvorum. U takvim scenarijima HNS neće sudjelovati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...