Modrić ponovo propustio trening Reala; Ipak još uvijek nije potpuno spreman

Luka Modrić ove srijede nije trenirao sa svojim suigračima iz Reala, već je vrijeme proveo u teretani, pokušavajući vratiti potpunu fizičku spremu uoči ključnih utakmica sezone…

Podsjetimo, naš 32-godišnji veznjak propustio je nekoliko tjedana zbog problema s mišićem, ali vratio se protiv Eibara u subotu i oduševio odličnim nastupom kojeg je začinio s dva briljantna poteza koji su zadivili španjolsku javnost, piše tportal.hr.

No, čini se da Modrić još uvijek nije potpuno spreman, jer je propustio treninig sa suigračima ove srijede. Luka je ostao sam u teretani gdje je radio na povratku fizičke spreme potrebne za završnicu sezone u kojoj će se Real još jednom boriti za europsku titulu, treći put u nizu.

Madridski klub u petak će saznati svog sljedećeg protivnika u Ligi prvaka, a u subotu protiv Girone pokušat će nastaviti svoj rezultatski uspon. Modrić bi trebao dobiti određenu minutažu, a i Mateo Kovačić koji sve bolje kotira kod Zinedinea Zidanea.

Nakon toga slijedi reprezentativna pauza i dvoboji Hrvatske s Peruom i Meksikom. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će Dalić koristiti Modrića u tim utakmicama…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...