humanitarna akcija

Na Festivalu vjenčanja prikupljeno 3.034,05 kuna za kupnju aparata za zračenje

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i na temu 20-ih godina i filma Velikog Gatsby-a, uspješno je održan protekli vikend 3. i 4. ožujka 2018. godine u Zadru, u Arsenalu.

60 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

U humanitarnom tonu u organizaciji Lige protiv raka Zadar pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“ krenuo je jutarnji program u nedjelju. Na Festivalskom doručku kroz promociju i degustaciju ponude izlagača slastičara i restorana (Ilirija d.d, TH Catering Turisthotel, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Angelus, Sala za vjenčanja Zara, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Divino, Fantazija, Mali princ torte i kolači, Tortica, Cabala, Redpoint), prikupljali su se dobrovoljni prilozi u svrhu kupnje aparata za zračenje Općoj bolnici Zadar.

Humanitarna akcija trajala je cijeli dan u nedjelju, a iz Lige protiv raka Zadar javili su nam kako je prikupljen ukupan iznos od 3.034,05 kn, te se zahvaljuju izlagačima koji su se potrudili i pripremili bogatu paletu svojih proizvoda, slastica i cateringa, kao i organizatoru i parneru Festivala vjenčanja, koji su im omogućili sudjelovanje.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar