Na Festivalu vjenčanja prikupljeno 3.034,05 kuna za kupnju aparata za zračenje

11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i na temu 20-ih godina i filma Velikog Gatsby-a, uspješno je održan protekli vikend 3. i 4. ožujka 2018. godine u Zadru, u Arsenalu.

60 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

U humanitarnom tonu u organizaciji Lige protiv raka Zadar pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“ krenuo je jutarnji program u nedjelju. Na Festivalskom doručku kroz promociju i degustaciju ponude izlagača slastičara i restorana (Ilirija d.d, TH Catering Turisthotel, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Angelus, Sala za vjenčanja Zara, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Divino, Fantazija, Mali princ torte i kolači, Tortica, Cabala, Redpoint), prikupljali su se dobrovoljni prilozi u svrhu kupnje aparata za zračenje Općoj bolnici Zadar.

Humanitarna akcija trajala je cijeli dan u nedjelju, a iz Lige protiv raka Zadar javili su nam kako je prikupljen ukupan iznos od 3.034,05 kn, te se zahvaljuju izlagačima koji su se potrudili i pripremili bogatu paletu svojih proizvoda, slastica i cateringa, kao i organizatoru i parneru Festivala vjenčanja, koji su im omogućili sudjelovanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...