u četvrtak u podne

Na saborskom Odboru za pomorstvo tema Gaženica, pozvani Marijana Botić i Marko Pupić Bakrač

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Marijana Botić, gradska vijećnica Akcije mladih i nezavisnih Zadar i Marko Pupić Bakrač, vijećnik u Zadarskoj Županiji pozvani su sutra u podne u Sabor RH na sjednicu Odbora za pomorstvo promet i infrastrukturu na temu davanja u koncesiju putničke luke Gaženica.

Na tematsku raspravu o koncesiji pozvani su relevantni predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Lučke uprave Zadar, Pomorskog fakulteta u Rijeci i drugi, kako bi se navedena tema što kvalitetnije raspravila…

Zadarski predstavnici u Saboru dolaze u ulozi članova inicijative “Obranimo Gaženicu” koja se protivi ulasku Turaka u luku.

Sve napore ulažemo kako bi spriječili davanje luke Gaženica u koncesiju pod nebuloznim uvjetima, u bescjenje. Nepouzdani Turski investitor po čijoj mjeri je skrojen natječaj već nas je pokušao preveslati u procesu koncesioniranja luke Gruž a u luci Bar posljedica njihovog “upravljanja” su kaos,otpuštanja radnika, štrajkovi; malverzacije… Nakon što prezentiramo činjenično stanje svima u Odboru za pomorstvo, promet i infrastrukturu sve će biti do u detalje kristalno jasno. Gaženicu moramo obraniti. Svi zajedno, kazuje Pupić Bakrač.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar