Na saborskom Odboru za pomorstvo tema Gaženica, pozvani Marijana Botić i Marko Pupić Bakrač

Marijana Botić, gradska vijećnica Akcije mladih i nezavisnih Zadar i Marko Pupić Bakrač, vijećnik u Zadarskoj Županiji pozvani su sutra u podne u Sabor RH na sjednicu Odbora za pomorstvo promet i infrastrukturu na temu davanja u koncesiju putničke luke Gaženica.

Na tematsku raspravu o koncesiji pozvani su relevantni predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Lučke uprave Zadar, Pomorskog fakulteta u Rijeci i drugi, kako bi se navedena tema što kvalitetnije raspravila…

Zadarski predstavnici u Saboru dolaze u ulozi članova inicijative “Obranimo Gaženicu” koja se protivi ulasku Turaka u luku.

Sve napore ulažemo kako bi spriječili davanje luke Gaženica u koncesiju pod nebuloznim uvjetima, u bescjenje. Nepouzdani Turski investitor po čijoj mjeri je skrojen natječaj već nas je pokušao preveslati u procesu koncesioniranja luke Gruž a u luci Bar posljedica njihovog “upravljanja” su kaos,otpuštanja radnika, štrajkovi; malverzacije… Nakon što prezentiramo činjenično stanje svima u Odboru za pomorstvo, promet i infrastrukturu sve će biti do u detalje kristalno jasno. Gaženicu moramo obraniti. Svi zajedno, kazuje Pupić Bakrač.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...