Na velikom koncertu Tonyja Cetinskog nastupa i naš Jure Brkljača

 

U društvu kolega ali i mahom dobrih prijatelja, Jure Brkljača će uz Marka Kutlića i Davida Temelka nastupiti 14. travnja na Trgu bana Josipa Jelačića s Tonyjem Cetinskim kao gosti glazbenici.

Najavljeno je to danas na posebnoj tiskovnoj konferenciji održanoj u zgradi Hrvatskog telekoma koji je tim povodom promovirao novosti u svojoj ponudi.

– Rus mi je napisao jednu strašnu pjesmu! Pri tome mislim genijalnu! Album smo već najavili spotom ‘Kao u snu’, koji je do sad pregledan već više od milijun puta. Ako je to neki pokazatelj da je publika zavoljela pjesmu, onda smo na dobrome putu. Na velikom koncertu u Zagrebu bit će i puno mojih prijatelja, odličnih glazbenika, ali i deset gudačica, djevojaka koje fantastično sviraju. Što znači da sjedenje nije opcija, već računamo na čagicu, izjavio je Tony.

Zanimljivo je da svi oni koji neće moći nazočiti ovom koncertu isti će moći pratiti uživo na IPTV platformama i Facebooku Hrvatskog Telekoma.

Mi smo iskoristili priliku i kratko popričali s našim Zadraninom Jurom Brkljačom.

Što za tebe znači nastup 14.4. na Trgu s Tonijem?

– Tony Cetinski priprema veliki koncertni spektakl gdje ćemo gosti biti David, Marko i ja. Pratit će nas jedinstvena glazbena podrška od 11 gudačice. Bit će tu i Elvis Stanić. Očekujem spektakl!

Zadnjih dana skoro si 24 sata u društvu Marka i Davida, jesu li oni već stekli titulu doživotnih frendova?

– Naravno da dá. Mi smo u kratkom vremenu postali jako dobri prijatelji. Jako puno vremena provodimo zajedno, što u studiju što na putu, a što privatno.  Čak i treniramo zajedno u Orlandu kojem smo ambasadori i koji nas uistinu podržava i pomaže da budemo fit.

Vrlo često si odsutan iz grada, fali li ti Poluotok?

– Iskreno već više od 4 – 5 mjeseci nisam u Zadru. Dođem samo na dan dva i uopće nemam vremena za ništa.  Jako mi fali moja rutina, obitelj i prijatelji. Vezan sam za more i jedva čekam lito, zaključio je Jure.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...