Naglić: “Jazine imaju igrače s puno prvoligaškog iskustva i nikako ih ne smijemo podcijeniti”

Košarkaši Zadra u petak od 18 sati u ogledu 18. kola HT Premijer lige u Krešinom domu ugostit će momčad Jazina Arbanasa.

Najmlađi zadarski prvoligaš trenutno je u grčevitoj borbi za ostanak u ligi i svaka im je utakmica od presudnog značaja. Svjestan je toga i trener Zadra Aramis Naglić koji očekuje borbeni gradski derbi…

– Jazine su sasvim sigurno mobilizirane u želji za osiguranjem ostanka. Bez obzira na nedavni domaći poraz od Osijeka tražit će svoju priliku i sigurno će ući maksimalno mobilizirani. Oni su momčad koja je sastavljena od niza iskusnih pojedinaca poput Petanija, Zrnića, Sarajlije, Kaštropila… Sve su to igrači koji imaju jako puno prvoligaškog iskustva iza sebe i to se nikako ne smije podcijeniti. Naša želja je da pokažemo čvrstu i agresivnu obranu kao u proteklim našim utakmicama, te da nastavimo pozitivan niz pobjeda koji imamo u domaćoj ligi – poručio je Naglić.

Povodom Međunarodnog dana žena KK Zadar će sve pripadnice ljepšeg spola nagraditi besplatnim ulazom na gradski derbi s Jazinama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...