Našoj Kući koncesija na 10 godina za emitiranje radija internetskim i satelitskim putem

Na osnovi programske osnove i garancija koje smo priložili Agenciji za elektroničke medije, ista je 9. ožujka donijela odluku o dodjeli internetske i satelitske koncesije na 10 godina za naš radijski program.

Ovime su stečeni svi preduvjeti za plasman našeg radijskog programa putem interneta, satelita i IPTV davatelja usluga radija i televizije, a samim time označava i početak emitiranja našeg programa od 1. travnja.

– Politička neovisnost i vlastiti servisi vijesti osiguravaju u potpunosti objektivnu i nepristranu informaciju, kako u news terminima tako i u terminima emisija s gostima iz svih sfera života koje su svakodnevno na terminu, kratko je komentirala odluku od desetgodišnjoj koncesiji Nikolina Kovačević, direktorica naše Kuće.

Koncesijsko razdoblje na koje je naša Kuća dobila dopuštenje za rad traje do 8. ožujka 2028. godine.

Dakle, želite li slušati samo probranu glazbu, zanimljive emisije i javljanja, te najbolji news servis na ovim prostorima, slušajte naš radijski program.

Kako slušati Antenna ZD Radio?

Putem mobilne aplikacije Slooshaj koja je  dostupna za iOS i Android mobilne sustave, putem IPTV davatelja usluga Net TV Plus na kanalu broj 5, te putem online web playera na našem portalu.

Vrlo skoro najavljujemo i dostupnost programa na MAXtv-u, Vip TV-u i ostalim IPTV platformama u zemlji ali i u regiji.

Radijskim kanalom dodatno učvršćujemo svoju lidersku poziciju na tržištu te oglašivačima nudimo jednu novu multimedijalnu platformu koja će puno lakše i brže dolaziti do slušatelja i konzumenata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...