postanite policajac

“Ne idite u Dublin Ryanairom, dođite na Višnjik rukovati Erom”; Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenule su  niz  aktivnosti kojima se promovira Policijska škola s ciljem prekvalifikacije kandidata  za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019. godinu.

“Pozivamo sve nezaposlene osobe sa završenom četverogodišnjom školom zainteresirane za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske.

Na ovom događanju će se promovirati obrazovni programi za zanimanje policajac/policajka. Promotivne aktivnosti – Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 7. ožujka 2018. godine s  početkom u 10 sati.

Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi:

–       pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem,

–       primjena policijskih ovlasti,

–       tehnike borilačkih vještina,

–       pokazne vježbe službenog psa

–       te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu. Pozivamo sve građane koji žele razgledati vozila, plovila, tehniku i opremu kojom se policija koristi da nam se pridruže”, kažu iz PU zadarske.

 

 

 

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar