“Ne idite u Dublin Ryanairom, dođite na Višnjik rukovati Erom”; Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenule su  niz  aktivnosti kojima se promovira Policijska škola s ciljem prekvalifikacije kandidata  za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019. godinu.

“Pozivamo sve nezaposlene osobe sa završenom četverogodišnjom školom zainteresirane za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske.

Na ovom događanju će se promovirati obrazovni programi za zanimanje policajac/policajka. Promotivne aktivnosti – Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 7. ožujka 2018. godine s  početkom u 10 sati.

Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi:

–       pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem,

–       primjena policijskih ovlasti,

–       tehnike borilačkih vještina,

–       pokazne vježbe službenog psa

–       te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu. Pozivamo sve građane koji žele razgledati vozila, plovila, tehniku i opremu kojom se policija koristi da nam se pridruže”, kažu iz PU zadarske.

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...