Nekad velika zvijezda “Lud, zbunjen, normalan” lud za Natali Dizdar: “Sve mi se ljulja kad je spomenem”

Ne treba posebno govoriti koliko je Milan Pavlović stekao poklonika širom Bosne i Hercegovine i dijaspore posebno nakon što je briljantno odigrao ulogu Dine Mehmeda Mujkića.

Svi su ga željeli vidjeti u svojim predstavama i filmovima, bio je tražen na tržištu, zvali su ga, a ulicom nijednog bh. grada nije mogao proći nezapažen. A onda je napustio seriju zbog neslaganja s producentima oko visine honorara i sve je krenulo nizbrdo, prenosi 24. sata.

Izgubio je Dino, ali je izgubila i serija. Nikad više Lud zbunjen normalan nije dostigla tu popularnost kao kad je Milan bio tu. Ne treba biti suviše kritičan, bilo je dobrih epizoda i nakon Dine, ali nikad i ništa kao tih uvodnih 50-tak epizoda s Dinom u jednoj od glavnih uloga.

U jednom intervju koji je dao nedavno, Pavlović je otvoreno govorio o odlasku iz serije i otkrio neke veoma veoma interesantne detalje koji dosad nisu bili poznati.

Jeste li se pokajali što ste izašli iz ovog projekta?
”To je tako bilo tada. Neke iskrice su se upalile i s moje strane i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo. Izašao sam iz projekta. Drago mi je što publika i dalje pamti taj lik Dine Mehmeda Mujkića, a da li se kajem, prošlo je mnogo vremena, nekako sam odmah presjekao s tim i počeo raditi na nekim drugim projektima”, rekao je Milan ne želeći govoriti o iznosu novca koji je tražio on, kao ni o onome što su mu nudili producenti.

Na pitanje novinara kako se o njegovom privatnom životu jako malo zna te kako je nedavno izjavio da se ludo zaljubio u hrvatsku pjevačicu Natali Dizdar, nije želio odgovoriti.

Sjetimo, ovako je govorio u nedavnom razgovoru za ba.N1.: “Bila bi najveća medulinska gospođa. Imam toliko ljubavi za nju da je to nevjerovatno. Čim spomenem Natali, odmah mi se sve ‘ljulja’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...