Osnovan klub vijećnika Neovisni za Hrvatsku u Županijskoj skupštini

Neovisni za Hrvatsku osnovali su klub vijećnika NHR-a u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Predsjednik kluba je Dalibor Barešić, a članovi su Dario Perković, Mladen Mestrović i Stipe Bjeliš.

Neovisni za Hrvatsku podržavaju konstruktivnu raspravu u vezi aktualne teme ”Gaženica”, te će Mladen Mestrović kao predsjednik odbora za gospodarstvo sazvati tematsku sjednicu odbora ZŽ na kojemu bi kroz konstruktivan pristup, mjerodavnih čimbenika otklonile priče i svakakve neslužbene brojke, s ulica koje slušamo u zadnje vrijeme doslovno, rekao, čuo – kazao. Na isti će biti pozvan Robert Skifić, ravnatelj te Upravno vijeće Lučke uprave Zadar.

Neovisni za Hrvatsku podržavaju svaki dugoročan, isplativi ekonomski projekt koji će pomoći razvitku našeg grada, županije te našeg turizma i gospodarstva. S druge strane želimo pomoći našim građanima da im se detaljno, te konstruktivno objasniti kompletan projekt, jer sami smo svjedoci podjele kako političkih stranaka, te javnosti koje iznose neprovjerene i neslužbene podatke. Mjesto za raspravu je uvijek za stolom nikako na ulici i kafićima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...