Papaline iz Biograda osigurale prolazak u polufinale Postira Kupa

Škola Nogometa HNK Primorac Biograd uputila se na Postira Kup, međunarodni dječji turnir u nogometu u trajanju od tri dana. Ovo je, moglo bi se reći i svojevrsna uvertira Biogracima za njihov Biograd kup koji će se održati u svibnju.

U Postirama, škola nogometa NK Primorac Biograd nastupila je s čak tri ekipe (2005.-mlađi pioniri, 2007- tići,  2009.-papaline), a kako doznajemo iz prve ruke, od trenera Boška Birkića, oni najmlađi, papaline, na ovom prestižnom turniru,  osigurali su prolazak, ni manje ni više, nego u polufinale. Papaline su u četiri utakmice, briljirali s četiri pobjede. Tići i mladi pioniri ubilježili su po 2 poraza i jednu pobjedu i nisu izborili prolazak u drugu fazu!

– Sve tri ekipe, pokazale su zavidno znanje, i jako smo ponosni na svaku odigranu utakmicu. Djeca su to koja se još uvijek uče, ali srce nastupaju i daju sve od sebe, a to je ono što je jedino bitno.  S ciljem, kako je bitno nastupati i pokazati što smo do sad naučili, te naučiti nešto novo, naše papaline 2009. godište, izborili su prolazak u polufinale, koje se igra sutra. Djeca su entuzijastična i puna elana za sutrašnje utakmice, te se nadamo finalu i pobjedi u finalu- rekao nam je trener Boško Birkić.

Rezultate po skupinama donosimo sutra.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...