Povodom petog rođendana Slatka tajna pripremila pregršt iznenađenja 

Najslađi zadarski palačinka bar “Slatka tajna” u travnju ove godine slavi svoj peti rođendan. Povodom ovog najslađeg peterogodišnjeg rođendana, te o svim novim promjenama, razgovarali smo s vlasnicom palačinka bara, Đurđicom Hardi.

Kao palačinka bar na području Zadarske županije djelujemo sad već pet godina i tim povodom  svim našim posjetiteljima u mjesecu travnju pripremili smo brojna iznenađenja. Počeli smo s prostorom u dobro poznatim Maraskinim zgradama, a s vremenom smo se proširili na novu lokaciju u gradu. Lokacija se nalazi pored pomorske škole, a u planu imamo i daljnja proširenja.

Bajkovita priča

Ove godine preuredili smo prostor u Maraskinim zgradama u bajkovitu priču inspiriranu šumom te bi se ovim putem htjela zahvaliti studiju Iguana art jer nam omogućio da svoju viziju pretočimo u stvarnost, – rekla je Đurđica.

Male tajne velikih majstora, zapravo je moto palačinka bara Slatka tajna.  Nesvakidašnja receptura palačinka te usavršavanje recepture čiji okus nadilazi sve do sad poznate okuse, ostavlja u čudu sve posjetitelje.

Drugačiji smo i to od prvog dana kada smo krenuli. Radimo svoju smjesu za palačinke po jedinstvenom receptu kojeg smo sami usavršili. Svakim danom unosimo novitete u svoju ponudu,  pa tako sada u ponudi imamo slatke palačinke u običnoj i čoko varijanti bilo slane, pohane, zapečene, američke, nizozemske, a od nedavno i vafle. Naša posebnost je i u meniju,  odnosno u bezbroj složenih kombinacija koje svakodnevno sami osmišljamo.  Također, svojim gostima nudimo mogućnost  slaganja palačinka po vlastitom izboru,- nastavila je Hardi.

Zadrani su oduvijek bili sladokusci, a tome u prilog ide i činjenica kako se najviše jedu slatke palačinke.

– Najpopularnije kombinacije su ferrero, kinder, oreo, a od novih kombinacija sigurni smo da će im se svidjeti maxi king, kinder country, brownies i mnogi drugi, – nastavlja Đurđica

Brojne pogodnosti za najvjernije goste

Imamo svoju Facebook stranicu koja broji preko 25000 lajkova i često organiziramo razne nagradne igre! Također imamo lojalty kartice,  na kojima pri svakom dolasku skupljate pečate koji donose razne nagrade i popuste te time nagrađujemo svoje najvjernije goste,- zaključila je Đurđica Vuletić.

Posjetite palačinka bar  Slatka tajna na dvijema adresama:

A | M. Krleže 3a, Zadar A2 | Š. Brusina 16, Zadar T | +385 91 1907 305 E | [email protected]

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...