Predstava “Audicija” nakon Lisinskog dolazi u Zadar

Nakon što je oborila sve rekorde gledanosti diljem Hrvatske, predstava „Audicija“ zbog velikog interesa publike ponavlja gradivo, 21.4., u dvorani Lisinski, jer ponavljanje je majka znanja.

Dugi niz godina čekali smo na ponovno okupljanje ekipe koja svojim humorom podiže atmosferu i vraća osmijehe na lice svim generacijama. Svojim jedinstvenim nastupom ponovno su pobrali simpatije diljem Hrvatske, BiH i širom Europe. Publika ih je jedva dočekala, a to je pokazao svaki grad u kojem su do sada nastupili. A sada nastavljaju s hrvatskom turneju i to nakon što su glumci svojim izvođenjem predstave, od uha do uha nasmijali dva puta Lisinski, Spaladium Arenu, Rijeku, Osijek i Pulu. Nakon najavljenog, trećeg nastupa u Lisinskom, Audicija svoj dolazak priprema i u ostale gradove, a među njima će se naći i Zadar, Šibenik, Dubrovnik…

Ni dvije rasprodane predstave u Lisinskom nisu bile dovoljne pa će tako vesela družina još jednom izvesti nezaboravne trenutke koji su obilježili davnu 1984. godinu kada je i započela ova kultna predstava koja je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Predstava ”Audicija” je jedini scenski projekt koji je doživio ovako nezapamćeni uspjeh pa čak i sada kada ponavlja te uspjehe, nakon 33 godine. Predstavu je odgledalo preko 2,5 milijuna ljudi.

Ako još niste imali priliku vidjeti ovu kultnu predstavu, bliži se još jedna prilika u dvorani Lisinski, 21.4., a na vama je da osigurate ulaznice na vrijeme koje se od danas nalaze u prodaji preko sustava Ulaznice.hr i na blagajni KD V.Lisinski. https://www.ulaznice.hr/beta/e vent/1/29528.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...