veće materijalne štete

Provaljeno u dvije trgovine, dva skladišta i brodicu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

S četvrtka na petak u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Mate Ujevića provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, cigarete, alkoholno piće i druge razne artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Polači, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio više plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom periodu, nepoznati počinitelj je u Pridrazi provalio u skladište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio dvadesetak plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Ražancu, nepoznati počinitelj je provalio u  trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete i druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom periodu u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u brodicu u vlasništvu 74-godišnjaka te otuđio akumulator i gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar