Provaljeno u dvije trgovine, dva skladišta i brodicu

S četvrtka na petak u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Mate Ujevića provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, cigarete, alkoholno piće i druge razne artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Polači, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio više plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom periodu, nepoznati počinitelj je u Pridrazi provalio u skladište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio dvadesetak plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Ražancu, nepoznati počinitelj je provalio u  trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete i druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom periodu u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u brodicu u vlasništvu 74-godišnjaka te otuđio akumulator i gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...