Provaljeno u ugostiteljski objekt, dvije trgovine i kuću

S petka na subotu u Zadru, u ulici Mihovila Pavlinovića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U Škabrnji,  nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U Pridrazi, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju prijepodne u Sv. Filip i Jakovu, u ulici Put primorja nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 49- godišnjaka i 44-godišnjakinje, dakle je otuđio dva prijenosna računala. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...