Reprezentacija na čelu s kapetanom Modrićem na zajedničkoj večeri

Reprezentacija se okupila nakon 120 dana. Sam je izbornik Zlatko Dalić uoči ove mini-turneje na kojoj će Hrvatska igrati s Peruom i Meksikom naglasio kako će vrijeme iskoristiti za izgradnju dobre atmosfere u momčadi. Jasno, važan je i rezultat, ali Dalić želi vratiti atmosferu u reprezentaciju od koje se na SP-u u Rusiji očekuje dobar rezultat.

Treninge će hrvatska nogometna reprezentacija održati na terenima Sveučilišta Barry, a u planu je da odgledaju i utakmicu NBA lige između Miami Heata i New York Knicksa.

Zato će ovih desetak dana u SAD-u iskoristiti za razgovor s igračima, što više druženja, kako na treninzima, tako i u slobodno vrijeme. Iskreno, sve se čini da su hrvatski reprezentativci otišli na jedan sjajan ‘maturalac’. Barem je tako sve počelo nakon što su se okupili u Miamiju.

Svi su zajedno odmah završili na velikom ‘team-buildingu’ u jednom od najpoznatijih steakhouseva u Miamiju, atmosfera je bila sjajna, a osoblje i gosti prepoznali su naše najveće zvijezde, pa Modrić, Mandžukić, Rakitić, Perišić, Kovačić…, nisu mogli proći bez da ne ‘opale’ koju fotografiju s obožavateljima na Floridi, -prenosi tportal.hr

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...