Senzacija na jugu zove se – Suzuki

Gotovo je nemoguće ostati skroman kada na zahtjevnom automobilskom tržištu nadmašite najbližeg konkurenta za dvostruko, na jedno vozilo koje on proda vi prodate dva, pa onda stvarno nema smisla pokušati nemoguće. Ovdje je riječ o poslovnom uspjehu Suzukija, konkretno njihovoj prodaji za veljaču u Splitsko – dalmatinskoj županiji kada je prodano 60 vozila, dok je drugi lider na tržištu prodao 31 vozilo.

Ovo nije slučajan rezultat. Ako se krene južnije, prema Dubrovniku, onda je Suzuki ponovno prvi u prodaji. Možemo slobodno kazati kako je Suzuki najbolji od Prevlake do Trogira, pa i još dalje. Ovaj poslovni uspjeh zaslužuje da bude dodatno razrađen i pojašnjen. O čemu se radi? Na prvom mjestu tu je kvalitetan proizvod jer bez toga nijedna trgovačka priča nema smisla, a na drugom su pristupačni modeli financiranja koji idu i do nula posto kamata. Naravno, sve to ostao bi samo lijepo zapakirani proizvod, da nema stručnog i susretljivog osoblja.

Bilo da se odlučite za Suzuki Vitaru s novim Booster-jet štedljivim motorima, obiteljski SUV SX4 S-Cross kojeg krase privlačne linije limuzine i pokretljivost terenca, ili pak malu japansku jurilicu Swift u kojoj ćete biti glavna faca na cesti – ne možete pogriješiti.

Kada na dobar proizvod dodate pristupačne modele plaćanja, onda nije nikakvo čudo što privlačite veliki broj kupaca i ostvarujete rezultate s početka ovog teksta. Ukratko omogućili su kupcima kreditiranje uz 0 posto kamata na određene modele novih i rabljenih automobila u minimalnoj vrijednosti financiranja od 5.000 eura, a akcija traje do 30. lipnja 2018. godine. Uz to samo oni u Hrvatskoj imaju modele leasing financiranja među kojima ćete lako odabrati koji vam najviše odgovara. Nude se tri modela otplate kroz jednu, dvije ili tri godine, nazvane 50/50, trećine i četvrtine.

Model pola – pola je financijski leasing na godinu dana uz plaćanje prve rate odmah, a druge nakon godinu dana. Trećine su financiranje na rok od dvije godine. Trećina cijene vozila plaća se prije isporuke, trećina nakon 12 mjeseci te trećina nakon 24 mjeseca. Četvrtine nude mogućnost financiranja kroz tri godine uz uplatu četvrtine cijene prije isporuke vozila. Druga četvrtina cijene plaća se nakon 12 mjeseci, četvrtina nakon 24 mjeseca i posljednja četvrtina nakon 36 mjeseci.

ATT Suzuki tim stoji vam na raspolaganju i veselimo se svakom novom članu Suzuki obitelji.

Više detalja o vozilima i trenutnim akcijama i pogodnostima pronađite na službenim internetskim stranicama na web adresi  www.suzuki-split.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...