Skupo plaćen izlet u SAD; Vrsaljko zbog ozljede izašao s terena već u 35. minuti

Utakmicu protiv Meksika, zbog potencijalnih ozljeda, po dobrome neće pamtiti Šime Vrsaljko, Milan Badelj, Marko Pjaca i Vedran Ćorluka. Prvi je, već u 35. minuti susreta s terena izašao Šime Vrsaljko.

‘Bila je to preventivna izmjena’, pojasnio je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić koji je umjesto desnog beka Atletico Madrida ubacio Tina Jedvaja. Bila je ‘vizionarska’ promjena jer baš je Jedvaj
Problemi za Dalića nastavili su se pred sam kraj prvog poluvremena, iz igre je u 44. minuti morao Milan Badelj. Veznjak Fiorentine uhvatio se za lijevo koljeno i sjeo na travnjak. Uz pomoć naše liječničke službe napustio je teren, na prvi pogled nije izgledalo dobro… Umjesto njega u igri se našao Mario Pašalić.

Problemi za Dalića nastavili su se pred sam kraj prvog poluvremena, iz igre je u 44. minuti morao Milan Badelj. Veznjak Fiorentine uhvatio se za lijevo koljeno i sjeo na travnjak. Uz pomoć naše liječničke službe napustio je teren, na prvi pogled nije izgledalo dobro… Umjesto njega u igri se našao Mario Pašalić, piše tportal.hr.

‘Nažalost, Badelj je osjetio problem s koljenom’, potvrdio je Dalić. Za neke konkretnije informacije o težini njegove ozljede trebat će pričekati liječničke preglede po povratku u Firencu.

Nakon 60 minuta igre izmjenu je tražio i Marko Pjaca. Osjetio je bol u desnom bedru… Podsjetimo, Pjaca se ozlijedio prije točno godinu dana na prijateljskoj utakmici s Estonijom, morao je na operaciju ligamenata koljena, oporavak je trajao punih osam mjeseci, a krajem 2017. godine vratio se na travnate terena. Kako bi što prije uhvatio formu Juventus ga je u zimskom prijelaznom roku poslao na posudbu u njemački Schalke. Pjacino je mjesto u momčadi zauzeo Marko Rog.

No, problemima tu nije bio kraj. Vedran Ćorluka je u 74. minuti sam tražio izmjenu. Čarli se tek polako vraća u natjecateljski ritam, zbog ozljede Ahilove tetive nije ga bilo punih osam mjeseci i sigurno nije u top formi. Njega je do kraja utakmice zamijenio stoper Hajduka Zoran Nižić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...