Spot HTZ-a u kojem Modrić promovira hrvatski turizam nominiran za prestižnu svjetsku nagradu

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“, koji je premijerno prikazan u studenome prošle godine u sklopu nastupa na turističkom sajmu WTM u Londonu i koji je u kratkom vremenu ostvario višemilijunsku gledanost na stranim emitivnim tržištima, nominiran je od strane „Travel Video Awards“ za nagradu u potkategoriji „Best Video by a Tourism Organization“. Uz promotivni video HTZ-a nominirani su još i „Rhythms of Peru“ (Kuoda Travel), „Sabrosura“ (Visit Columbia) te „North America“ (Jordan Tourism Board).

„Ponosni smo što je naš posljednji promotivni video, u kojem sudjeluju globalno prepoznatljive hrvatske zvijezde, ambasadori hrvatskog turizma nominiran za prestižnu svjetsku nagradu. Ova nominacija za nas predstavlja profesionalnu satisfakciju, ali i dokaz naše kreativnosti i inovativnosti, odnosno potvrdu od strane struke da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunski međunarodno prepoznatljivi promotivni sadržaj“, izjavio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te pritom pozvao sve da svojim glasovima podrže video u kojem Hrvatsku, kao atraktivnu turističku destinaciju, u najboljem svijetlu predstavljaju Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos.

„Travel Video Awards“ je organizacija osnovana od strane nezavisnih filmaša i brandova iz cijelog svijeta koja nagrađuje inovativne i inspirativne videozapise. Nagrade se dodjeljuju u dvije glavne kategorije, odnosno u kategoriji namijenjenoj uradcima nezavisnih autora („Independent Track“), koja je podijeljena u četiri potkategorije te u kategoriji namijenjenoj uradcima iza kojih stoje kompanije („Industry Track“), a koja je podijeljena u pet potkategorija.

Online glasanje otvoreno je do petka, 31. ožujka 2018. godine putem ove poveznice, a svečana dodjela nagrada održat će se 9. travnja 2018. godine u Las Vegasu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...