Stipe Miočić poručio Joshui: “Kada god si ti spreman”

Isti trenutak kada su čuli da bi Dana White volio vidjeti Anthonya Joshuu u svom rosteru boraca koji bi nastupali na priredbama Zuffa Boxinga, UFC-ovi teškaši Stipe Miočić i Junior Dos Santos su jasno pokazali da je to nešto što su s nestrpljenjem čekali.

Naime, ukoliko bi se zaista ostvarila suradnja svjetskog boksačkog prvaka i kompanije koja stoji iza UFC-a, to bi gotovo sigurno olakšalo put prema organizaciji nekog “crossover” meča između UFC boraca i boksačkih šampiona.

A znamo da Stipe Miočić već neko vrijeme javno proziva Joshuu i da najavljuje odrađivanje meča u profesionalnom boksu. Niti Dos Santos nije stranac šakačkom sportu. Baš suprotno, mnogi ga smatraju najboljim boksačem u teškoj kategoriji te bi u slučaju da se Zuffa odluči na organizaciju ovakvih mečeva, bio jedan od prvih izbora. Osim toga, u prošlosti je također najavljivao mogućnost prelaska u profesionalni boks.

“Anthony Joshuua, kada god si ti spreman”, napisao je Stipe u četvrtak na svom službenom Twitteru ponovno potvrdivši da je itekako zainteresiran za boksački dvoboj sa svjetskim prvakom, prenosi FightSite.

I JDS je odlučio prokomentirao ponudu od pola milijarde dolara koju je navodno Zuffa Boxing odaslala na adresu Joshue. Dos Santos u ovom trenutku izdržava suspenziju zbog pada na doping testu i ne zna se kada bi se mogao vratiti u Octagon.

“Sjajno UFC, sjajno Dana White. Tada bi stvarno mogli dati MMA-ju pravu šansu protiv boksa. Ne tek nekakav revijalni meč za novac”, napisao je Brazilac na svom službenom Twitteru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...