Stipe snimio reklamu za pivo u kojoj se ističe njegovo hrvatstvo

Vijest da je Stipe Miočić glavni maneken velikog UFC-ovog sponzora pivovare Modelo i nije posebno nova. No, nova informacija je da je UFC prvak ovih dana snimio posebnu reklamu za Modelo Especial – službeno pivo Ultimate Fighting Championshipa, koja je ugledala svjetlo javnosti, piše FightSite.

Pauzu između snimanja šoua “The Ultimate Fighter” u Las Vegasu, američko-hrvatski borac je iskoristio za odrađivanje obaveza prema svom sponzoru. U članku na poznatom portalu iz Clevelanda WKYC.com posvećenom ovoj temi stoji “kako je Miočić završio Eastlake North srednju školu, a radi napornog rada i svojih postignuća, ne samo u Octagonu nego i izvan njega kada radi kao vatrogasac, ovaj sin imigranata koji su se doselili u UFC je savršen maneken ove kompanije”.

“UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić se bori za viši cilj od zlatnog UFC pojasa”, kreće reklama u kojoj se nastavlja:

“Ponosan sin imigranata, Stipe se bori za svoj san dok radi dva posla uključujući i borbu protiv požara za svoju zajednicu. Stipe je i dalje vatrogasac i iznimno je ponosan na svoje korijene. UFC-ov pojas je samo bonus. Od 1925. godine dokazali smo da je nebitno od kuda dolaziš. Bitno je od čega si napravljen.”

“Kada Stipe stupi u Octagon, bori se za više od plaće ili pojasa prvaka. Miočić se bori za svoju obitelj, kao i za svoje hrvatske korijene. To je nešto na što je duboko ponosan i na čemu je jako zahvalan. Neovisno o tome je li svoju nacionalnost ističe hvatskom šahovnicom na odjeći ili tetoviranu na desnom stopalu, Stipe je izuzetno ponosan na svoju domovinu i jako je zahvalan ocu Bojanu i majci Kathy.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...