Supernova zbog vremena i prometne nesreće odgodila Severinin koncert

Mnogobrojni Zadrani i mještani okolnih mjesta koji su večeras ispred Supernove trebali uživati u lakim notama jedne od popularnijih pevaljki na Balkanu – Severine, to će moći napraviti u subotu, doznajemo.

Naime, zbog loših vremenskih uvjeta ali i prometne nesreće, uprava zadarske Supernove odlučila je cijelu zabavnu manifestaciju današnjeg službenog proširenja centra preseliti u subotu.

– Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i teške prometne nesreće koja je izazvala višesatnu blokadu prometa na državnoj cesti DC50 čvor Sv.Rok (A1)-Gračac-Zaton Obrovački – Benkovac, odgođen je koncert Severine povodom otvorenja novog dijela Supernova centra u Zadru. Koncert će se održati dva dana kasnije, u subotu, 24. ožujka u istom terminu, 20 sati, kada će Zadrani moći uživati u vikend-nastupu kraljice estrade Severine povodom otvorenja novog dijela Supernove, stoji u službenoj obavijesti.

Zanimljivo je kako će Zadrani ovu subotu imati zabave na izbor – narodnu veselicu uz Severinu ispred Supernove ili onu humanitarnog karaktera na Forumu gdje se održava manifestacija Zaželi ljubav i već tradicionalno puštanje lampiona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...