Svi koji su osudili odlazak Luke Modrića iz reprezentacije sada će zašutjeti

Puno toga je napisano o odlasku Luke Modrića poslije prve prijateljske utakmice s Peruom (0:2) te uoči druge s Meksikom (1:0), a liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević otkrio je pravu istinu vezanu uz hrvatskog kapetana, prenosi Tportal.

Mnogi su osudili to što je Modrić napustio nacionalnu vrstu uoči dvoboja s Meksikom u Dallasu odnosno što je dobio poštedu od izbornika Zlatka Dalića. Hrvatskoj javnosti taj odmor nije dobro sjeo, ali Realov veznjak je imao pravi razlog zašto je tako postupio. Zapravo, naš nabolji nogometaš čak je i puno riskirao što je uopće igrao i prvu utakmicu.

‘Modrićev klub je, neću reći bio ljutit, ali sigurno nisu bili zadovoljni što ide u Ameriku. Doista je imao načet list. Došao je zbog osjećaja odgovornosti prema reprezentaciji i svaka mu čast. Čak je izuzetno dobro odigrao utakmicu s obzirom na činjenicu da nije mogao dati sto posto, te da smo bili u najgorem jat lagu, tri-četiri dana nakon dolaska u Ameriku’, otkrio je doktor Bahtijarević za Sportske novosti.

Inače, u SAD-u se ozlijedio Milan Badelj, a iz HNS su izvijestili javnost da je pregled magnetskom rezonancijom pokazao istegnuće između prvog i drugog stupnja kolateralnog medijalnog ligamenta desnog koljena te je vezni igrač Vatrenih već počeo s pripadajućom terapijom.

Planirani oporavak trajat će tri do četiri tjedna, a liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u stalnom je kontaktu s liječnicima Fiorentine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...