Tijekom vikenda niz provala u brodice, ugostiteljske objekte..

S četvrtka na petak u Zadru, u ulici Domovinskog rata nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 26-godišnjaka te otuđio  nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U vremenu od 28. veljače do 02.ožujka u Zadru, u ulici Nikole Jurišića nepoznati počinitelj je provalio u pomoćni objekt u vlasništvu 58-godišnjaka, odakle je otuđio dva akumulatora i gorivo. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

S petka na subotu u Zadru, u ulici Dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu 31-godišnjakinje te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Sa subote na nedjelju u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je provalio u brodicu u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio spremnik s gorivom. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U istom razdoblju, u uvali Bregdetti, nepoznati počinitelj je provalio u brodicu u vlasništvu 39-godišnjaka, odakle je otuđio radio stanicu te dijelove radara i plinskog kuhala. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...