Torbarina: “Uz podršku navijača NK Zadra možemo pobijediti lidera!”

Sutra u 15 sati na Stanovima Zadar dočekuje Croatiju iz Zmijavaca, vodeći sastav 3. HNL jug.  Za momčad Vjerana Simunića to je treći uzastopni susret protiv bolje plasiranih momčadi na ljestvici. Nakon domaće pobjede protiv Primorca iz Stobreča 4:0 te dramatičnog poraza u Splitu 4:3 i sutrašnji dvoboj s pravom nosi epitet derbija kola.

– U Parku mladeži smo odigrali stvarno dobru utakmicu i nismo zaslužili poraz. Istina, bilo je i nekih naših grešaka, ali s obzirom na prikazanu igru i broj stvorenih prilika, mislim da smo zaslužili barem bod. No, što je tu je, to smo ostavili iza sebe i odradili dobar tjedan priprema za novi derbi koji je pred nama. Atmosfera u momčadi je i dalje odlična i s optimizmom dočekujemo dvoboj protiv Croatije – kaže Karlo Torbarina.

Prvi strijelac Zadra ove sezone svjestan je da je pred njim i suigračima težak ispit.

– Sigurno da neće biti lako, jer nam u goste dolazi momčad koja je u prvom dijelu sezone pokazala najviše i zasluženo je na prvom mjestu. Osim toga, nedostaju nam dva važna igrača, kapetan i lider momčadi Dragan Župan te stoper Ivan Tokić, no imamo široku klupu i oni koji budu igrali sigurno će dati sve od sebe da odrade svoj dio posla na najbolji mogući način.

– Najvažnije je budemo svi kao jedan i pokažemo momčadsku igru na razini one iz prethodnih utakmica. Ako tako bude, uvjeren sam da ćemo osvojiti nova tri boda. Moramo ući u susret maksimalno agresivno i od prve minute pokazati gostima tko je gazda na Stanovima. Ovo je još jedna u nizu jako važnih utakmica za naš klub i spremni smo na veliku borbu kako bismo ostvarili naš cilj.

Da bi to uspjeli, Zadranima će svakako trebati i podrška s tribina.

– Nadam se da će biti lijepo vrijeme i da će što više ljudi doći na Stanove. Uz podršku naše publike puno nam je lakše igrati i nadam se da ćemo zajedno izboriti tu važnu pobjedu – za kraj će Torbarina.

Foto: NK Zadar (Antonio Pejić)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...