U prodaji i VIP GOLD ulaznice za koncert Petra Graše

Ususret velikom koncertu Petra Graše 7. travnja u Zadru, u dvorani Krešimira Čosića, sve prave fanove ovog izuzetno popularnog pjevača obradovat će vijest da su u produju puštene i VIP GOLD ulaznice!

Ova katergorija ulaznica osigurava jedinstvenu poziciju za potpuno uživanje u koncertu uz samu binu, te uz to i času pjenušca dobrodošlice, a organizatori naglašavaju da je u prodaju pušteno svega 100 ovakvih ulaznica, po cijeni od 300,00 kuna.

Ostale kategorije ulaznica za koncertni spektakl Petra Graše 7. travnja na Višnjiku u pretprodaji se i dalje mogu kupiti po cijenama od 95 HRK za parter, 120 HRK za tribune, te 200 HRK za VIP kategoriju, a uz sustav Ticketshop.hr i prodajna mjesta  Ticketshopa, od ponedjeljka 19. ožujka, ulaznice će se moći kupiti i u La Bodega Baru u Zadru.

Predstojeći koncert Petra graše na Višnjiku od kojeg nas dijeli svega tri tjedna, ujedno je i prvi Grašin solistički koncert u dvorani Krešimira Čosića u Zadru, a popularni Splićanin čiji hit Ako te pitaju i dalje obara sve rekorde popularnosti u regiji, uistinu uživa veliku naklonost Zadrana. O tome najbolje svjedoči i odličan interes za predstojeći koncert, za koji bi ulaznice mogle planuti i prije samog termina održavanja!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...