U Realu raskol; Ronaldo je krenuo u akciju zadržavanja Modrića i to pod svaku cijenu

Luka Modrić bi na kraju ljeta mogao napustiti Real Madrid, njegova nova destinacija trebao bi biti Tottenham, ali takvom scenariju protivi se najbolji nogometaš ‘kraljevskog kuba’ Cristiano Ronaldo

Hrvatski kapetan na Santiago Bernabeu je stigao iz Tottenhama u kolovozu 2012. i od tada je postao neizostavna karika u svim uspjesima madridske momčadi. Modrić je s Realom po tri puta osvojio Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Uefe, zatim dva španjolska Superkupa te po jedno prvenstvo i Kup kralja.

Svojim igrama, ali i samozatajnim ponašanjem, postao je omiljen kod navijača i medija. No na leđima su mu 32 godine, sadašnji ugovor mu traje do lipnja 2020., a predsjednik Florentino Perez nema mu namjeru ponuditi novi s kojim bi bilo jasno da Modrić karijeru završava upravo u Realu.

Naprotiv, Modrićevo ime se već dugo spominje u mogućim odlascima na kraju sezone, a najizglednija opcija čini se njegov povratak u Tottenham. I tu Perez ima svoju računicu, jer želi ugrabiti napadača Harryja Kane od spursa, a dio odštete bi smanjio upravo s hrvatskim reprezentativcem, piše Tportal.

Prema nekim napisima u španjolskim medijima ni Modrić nema ništa protiv takvog raspleta, navodno mu je dosta pritiska s kojim je suočen svaki igrač Reala te bi zadnje godine karijere želio provesti u mirnijoj atmosferi.

Isto tako neki strani portali navode da je Modrić svojem velikom prijatelju Ronaldu izjavio ‘da ako Real treći puta u nizu osvoji Ligu prvaka da definitvno odlazi.’

Te riječi nisu dobro sjele Portugalcu koji je vezan uz Modrića, cijeni njegovo nogometno znanje te smatra da bi to bio veliki gubitak u veznom redu, pa ga ne namjerava olako pustiti da ode u drugi klub.

Ronaldo je tako krenuo u akciju zadržavanja Modrića i to pod svaku cijenu, ali na kraju će ipak odlučiti predsjednik Reala što bi moglo uzrokovati raskol u Realu, jer nije dobro naljutiti prvu zvijezdu ‘kraljevskog kluba’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...