U Zadru započinje povijesno Zimsko prvenstvo Hrvatske u trčanju

Pod pokroviteljstvom grada Zadra i gradonačelnika Branka Dukića,  a u organizaciji Atletskog kluba Alojzije Stepinac i SC Višnjik u Zadru će se po prvi put u samostalnoj Hrvatskoj održati Zimsko prvenstvo hrvatske u trčanjima na stazi za juniore, juniorke ,seniore i seniorke .

Prvenstvo će okupiti preko 200 atletičara iz cijele Hrvatske .

Obnovom atletske staze i izgradnjom suvremene trim staze i ostalih  pratećih sadržaja koji koriste razvoju atletike grad Zadar se pretvorio u atletsku bazu za pripreme Hrvatske atletske reprezentacije . Ovo su tek počeci organziranja natjecanja i priprema u gradu Zadru i vjerujemo da će u narednim godinama  grad biti centar sportskog turizma u predsezoni i postsezoni kad  većina klubova obavlja svoje pripreme .Svima koji dolaze u grad Zadar želim ugodan boravak i postizanje što boljih rezultata  zaključio je Mladen Peša predsjednik Atletskog  kluba Alojzije Stepinac.

Sportski centar Višnjik postat će najmoderniji centar u Hrvatskoj kad se završe sve faze izgradnje te će pružati mogućnosti za pripreme domaćih i stranih sportaša kao  i rekreiranje svih građana grada Zadra.
Hvala svima koji sudjeluju u ovom projektu izgradnje SC Višnjik, gradu Zadru i svim građanima grada koji nas podržavaju, da djeci i mladima osiguramo vrhunske uvjete za treniranje  kazao je Denis Karlović ispred SC Višnjik suorganizatora natjecanja .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...