bogat program

Uskrs na Viru; Dječje radionice, ples i nastup grupe Dalmatino

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Dječja uskrsna radionica od 10 do 12 sati na Trgu svetog Jure otvorit će 29. ožujka bogati program događanja na Viru u dane blagdana. Dvosatna radionica ponudit će Mini Masterchef program u kojemu će virska i privlačka djeca iz dječjih vrtića s pregačama i kuharskim kapama izrađivati uskršnje pogače od tijesta najrazličitijih oblika.

Plesni klub „Lana“ uz scenografsku i produkcijsku viziju animatora „Samarcanda“ potom će održati predstavu koju vrijedi vidjeti, jer plesačice „Lane“ europske su i hrvatske plesne prvakinje posljednjih pet godinu u showdanceu.

Poligonske igre s rekvizitima održat će se na sportskom terenu kod virske područne škole, a na kraju programa uskršnji zeko darivat će sve sudionike radionice malim čokoladnim jajima. Ovaj dječji uskrsni event organizira destinacijska kompanija „Vir turizam“ uz pomoć Dječjeg vrtića „Smješko“ i sudjelovanje Dječjeg vrtića „Sabunić“ iz Privlake. U nedjelju 1. travnja povodom blagdana Uskrsa prvi put na Viru nastupit će poznati pop bend „Dalmatino“, a popularne splitske hitmejkere gledat ćemo i slušati od 20 sati na Trgu svetog Jure.

 

 

 

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar