Uskrs na Viru; Dječje radionice, ples i nastup grupe Dalmatino

Dječja uskrsna radionica od 10 do 12 sati na Trgu svetog Jure otvorit će 29. ožujka bogati program događanja na Viru u dane blagdana. Dvosatna radionica ponudit će Mini Masterchef program u kojemu će virska i privlačka djeca iz dječjih vrtića s pregačama i kuharskim kapama izrađivati uskršnje pogače od tijesta najrazličitijih oblika.

Plesni klub „Lana“ uz scenografsku i produkcijsku viziju animatora „Samarcanda“ potom će održati predstavu koju vrijedi vidjeti, jer plesačice „Lane“ europske su i hrvatske plesne prvakinje posljednjih pet godinu u showdanceu.

Poligonske igre s rekvizitima održat će se na sportskom terenu kod virske područne škole, a na kraju programa uskršnji zeko darivat će sve sudionike radionice malim čokoladnim jajima. Ovaj dječji uskrsni event organizira destinacijska kompanija „Vir turizam“ uz pomoć Dječjeg vrtića „Smješko“ i sudjelovanje Dječjeg vrtića „Sabunić“ iz Privlake. U nedjelju 1. travnja povodom blagdana Uskrsa prvi put na Viru nastupit će poznati pop bend „Dalmatino“, a popularne splitske hitmejkere gledat ćemo i slušati od 20 sati na Trgu svetog Jure.

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...