Veliki uspon košarkaša Sveučilišta u Zadru

Nakon XII. kola na tablici Druge lige jug košarkaši Sveučilišta u Zadru zauzimaju četvrto mjesto.

Sljedeću utakmicu igraju u subotu, 17. 3., protiv prvoplasirane ekipe Dubrovnika. Utakmica se igra u dvorani broj 3 u ŠC-u Višnjik s početkom u 18 h.

U susretu protiv ekipe Omiša  briljirali su rezultatom 111 : 84. Na domaćem terenu u dvorani na Višnjiku odigrali su odličnu utakmicu, o čemu dovoljno govori podatak da su čak šestorica igrača imala dvoznamenkasti broj koševa.

Kvalifikacijsko natjecanje okupilo je četiri ekipe, i to Sveučilište u Rijeci, Tehničko veleučilište Zagreb, Zagrebačku školu za ekonomiju i menadžment i Sveučilište u Zadru. Ekipa Sveučilišta u Zadru ostvarila je dvije pobjede protiv TVZ-a i ZŠEM-a te poraz protiv Sveučilišta u Rijeci i kao drugoplasirana ekipa stekla pravo nastupa na poluzavršnici koja će se održati početkom sljedećega mjeseca u Zagrebu ili Splitu. Ekipa Sveučilišta u Zadru nastupila je u sljedećem sastavu: Matej Segarić, Branko Turopoljac, Nikola Jadrijev, Tomislav Bilić, Ante Čalić, Andro Kasunić, Karlo Buterin, Mate Mitar, Josip Čolak i Pavao Lepur. Voditelj: Tonći Jerak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...