Za predsjednika Savjeta mladih izabran 30-godišnji ekonomist Jurica Bosna

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih za predsjednika Savjeta izabran je Jurica Bosna, a za njegovog zamjenika Luka Džaja.

Jurica Bosna rođen je 1988. godine u Zadru. Završio je srednju Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu u Zadru, smjer Ekonomist. Završava preddiplomski i diplomski studij Menadžmenta na Odjelu za ekonomiju Sveučilišta u Zadru 2012. godine kao najbolji student svoje generacije.

Polaznik je poslijediplomskog doktorskog studija „Nova ekonomija“ na Fakultetu za ekonomiju i turizam “dr. Mijo Mirković” u Puli.

Od relevantnog radnog iskustva za istaknuti je njegov rad u Solani Nin d.o.o. gdje je obnašao dužnost voditelja operativne nabave.

U zvanje asistenta izabran je 2014. godine na Odjelu za Ekonomiju zadarskog Sveučilišta.

Drži nastavu na preddiplomskom i diplomskom studiju Menadžmenta.

Na preddiplomskom studiju Menadžmenta izvodi vježbe iz kolegija Financijski menadžment te na diplomskom studiju Menadžmenta vježbe iz kolegija Ekonomija EU, Međunarodno poslovanje i Kompenzacijski menadžment.

Pri tom također na Odjelu za ekonomiju vrši dužnost satničara – zadužen je za izradu rasporeda predavanja za redoviti i izvanredni studij, MOZVAG je administrator, član Katedre za organizaciju, menadžment i poduzetništvo, povjerenstva za kvalitetu i upise, te je tajnik, grafički i tehnički urednik Odjelnog časopisa Oeconomica Jadertina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...