Zadranke servirale najgora jela: “Varivo vam izgleda kao bara, a ima boju po namakanju čarapa”

U pokušaju da spoje nespojivo, kuhari amateri podbacili su u pripremi jela i počastili žiri još jednim nizom neuspjelih jela.

U utorak navečer jedan od najomraženijih zadataka rezultirao je blagom stravom na tanjurima. Tomislav Špiček, Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković po prvi put su probali odojka s tjesteninom i šparogama, koji su im servirale najveće klasičarke – Barica i Ružica te aldente luk – novi izum Ćaleta i Žutog. Osim toga, najeli su se, po tko zna koji put, sirovog krumpira i bezukusnih variva, piše Index.hr.

“Vi ste nam dali vodu od suhog mesa? Zato to ima boju po namakanju čarapa, a vizualno izgleda kao bara!”, začuđeno je izjavio Mate koji nije mogao vjerovati da su si Loreta i Ivana dopustile takav propust i servirale prosječno loše varivo od suhog mesa i bulgura. Uz to, servirale su i presuhe kanelone, kojima je nedostajalo, ne biste vjerovali, vrhnja.

“Pogriješile smo, ali ljudi smo i griješimo! Treba znati kada im što paše, a kada ne paše. U nekim jelima ne treba biti puno vrhnja, a danas smo ga očito trebale više staviti”, kazala je Loreta, svjesna da su današnjih 10 bodova dobile isključivo zbog kakvih-takvih kanelona, a ne zbog juhe koja je zaslužila, kako priznaje, čistu nulu.

Za razliku od simpatičnih Zadranki, koje su servirale najgora jela, ona najbolja došla su pred žiri od Nikoline i Otta.

Mateja, Tomek i Mate pohvalili su ih za hrabrost što su uzeli meso boškarina, poznatog istarskog goveda, te su od njega pripremili ukusno pečeno jelo. Zbog toga su zaradili najveće ocjene u cijelom danu – tri osmice! S ukupnih 26 bodova, ovaj je mladi par ušao u vodstvo na bodovnoj ljestvici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...