Zbog neimaštine Zadrani uz aute najviše prodaju krevete i regale


Internet prodaja preko raznih oglasnika dovela je do toga da su ljudi u današnje vrijeme spremni prodati apsolutno sve, naravno s ciljem dolaska do prijeko potrebnog novca.
Iako je riječ o jednoj vrsti posla, koja Zakonom nije regulirana, te tako učestalo dolazi do prevara, prilikom kupnje i prodaje, to nije obeshrabrilo ni kupce ni prodavače da krenu u poslovanje.

Naime, Zadrani su mahom postali ovisnici o internet prodaji, jer očito se drže one, “prodaj i mačka u vreći samo da zaradiš“.
Prema objavama na oglasnicima putem društvenim mrežama, Zadrani uistinu nemaju granice kada je riječ prodaji.  Tako osim auta, mobitela, odjeće, nerijetko se prodaju namještaji iz kuća, posuđe, perilice posuđa i rublja, već korištene kade i tuš kabine. Uz sve ovo, prodaju se još i kokoši, janjci, kozlići, te broje ostale domaće životinje.

No, tu nije kraj bizarnosti, nude se tako i osobne kućne masaže, ali se prodaju i već korištena seksualna pomagala (vibratori).

Iako je nekad pazar bio glavno mjesto prodaje “oči u oči” uz neizostavno cjenjkanje, danas je internet prodaja uz fiksne cijene još jednom promijenila način poslovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...