"generacijo"

Zoran Jelenković novom pjesmom poručuje: “Prava ljubav ne umire nikad i ne poznaje dobne granice”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zoran Jelenković  hladne zimske dane odlučio je zagrijati novom pjesmom naziva “Generacijo”, koja je od danas i službeno uplovila u radijski eter. Simpatični i uvijek nasmijani Zadranin svoju publiku tako je počastio novim autorskim uratkom, za koji potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Pjesma je nastala prema istinitom događaju koji je Zoranu ispričao jedan njegov obožavatelj, te je napravljena u veselom tonu, te pop-rock izričaju. Ljubavni karakter, ono je što upravo krasi novu pjesmu, na kojoj su osim Zorana svirali, i njegovi sinovi Šime i Ivan, dok je gitaru svirao Kristofor Josip Jurjević, a bas gitaru Marko Ilić.

“Publika ima prilike čuti kako zvuči, strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjenica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija.”, kazao je ovom prilikom Zoran Jelenković.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot u režiji Marka Lokasa, a u kojem su uz Zorana, predstavljeni i sami glazbenici, koji su svirali i pjevali na pjesmi.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar