10 sretnih dobitnika Antena Zadar vodi na koncert Plavog orkestra

U petak, 20. travnja regionalna turneja “Everblue” stiže u zadarski klub Arsenal.

Plavi orkestar će nakon rasprodanih arena i sportskih dvorana, zadarskoj publici predstaviti najveće hitove iz svoje karijere.

Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, biti će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi.

Kao i na ranijim koncertima na kojima su potvrdili status najveće koncertne atrakcije u regiji i u zadarskom Arsenalu uživat ćemo u u velikim hitovima poput „Suade“, „Bolje biti pijan nego star“, ”Od rođendana do rođendana”, ”Lovac i košuta”,  pa himne generacije „Goodbye Teens“ i mnogih mnogih drugih…

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji „Everblue“ , još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.

Antena Zadar vodi vas na ovaj koncertni spektakl. Dijelimo deset ulaznica (10×1). Pronađite objavu na našoj Facebook stranici, podijelite objavu i u komentaru napišite “Želim na koncert”. Sretne dobitnike objavljujemo u četvrtak u podne, pa budite uz portal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...