Antena daruje ulaznice za događaj sezone Andrologic&Friends tima – After Affair u Q Baru

Događaj sezone Andrologic&Friends tima u zadarskom Q Baru definitivno je dolazak After Affaira 14. travnja.

Trenutno najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac, After Affair, u posljednjih je godinu i po dana svojim nastupima obilježio domaću scenu. Sastav koji čine dva iskusna umjetnika Bonjasky & Ivan Z, interesantna je i energična fuzija semplovanja i miksanja muzike.

Publika, koja je imala priliku poslušati i pogledati uživo njihov nastup, dijeli mišljenje da ovaj dvojac ne slijedi niti kopira nikakve muzičke trendove, već jednostavno svoju strast i instinkt, koji su ih i doveli do respektabilnog uspjeha.

After Affair je kombinacija koja na ovaj način, veoma uspješno, tijekom svojih višesatnih nastupa, publici pred kojom nastupa, nudi pomalo neočekivane kombinacije zvuka trudeći se dodati i nove elemente iznenađenja, pa su njihovi setovi originalni i nepredvidivi.

Činjenica je da je ovaj dvojac, svojom pojavom na sceni, ranijim nastupima u BiH i upečatljivim zvukom semplovane elektronike stvorio dodatnu euforiju kod domaće publike. U posljednjih godinu dana radili su kao i promotori, bookirali i nastupali zajedno sa svjetskim imenima kao sto su Dixon, Sandrino, YokoO, HOSH, Magdalena, Guy J, Patrice Baumel, Traumer, Lehar, Eelke Kleijn, Khen, Chaim, Âme, Trikk, BOg, Toto Chiavetta, Olderic, Brian Cid, &ME, a u narednom periodu ce ugostiti Denis Horvata, Dixona, Adriatique, Edu Imbernona itd.

Nakon američke turneje u maju i junu 2017. godine, nastupali su na velikom broju domacih i regionalnih festivala kao sto su Sea Dance fest, Brodolom, OK fest, Mostar Summer fest, Imperium fest, Sabac Summer fest.

Antena dijeli 4 karte (2×2). Tagirajte frenda na Facebooku i odlično se provedite!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...