Antenna se sluša s razlogom, što naši slušatelji jako dobro znaju

Radijski program naše Kuće sluša se s razlogom, a to naši slušatelji znaju najbolje. 24 sata isključivo vrhunske svjetske i domaće produkcije jedino je što se uz pokoju reklamu, zanimljive voditelje te jako kratke vijesti i prometni servis može čuti u našem programu.

Mi ne zvučimo kao ostali, kod nas nije svaki sat jednak, kod nas nema uvijek istih fora i kojekakvih registara. Kod nas je slušatelj na prvom mjestu kojem serviramo najbolje što imamo.

Istina, program i playlista se nekada slaže i po par dana unaprijed, no to osigurava kontinuitet kvalitete i fluidnost programa, dajući nam tako prednost nad ostalim lokalnim postajama u svakom trenutku i mjestu; bilo to u kući, autobusu, automobilu, na poslu, kafiću ili u šetnji gradom.

Naš program dostupan je na apsolutno svim vodećim i relevantnim aplikacijama i platformama (osim FM-u) pa nas je moguće slušati u svakom dijelu svijeta na gotovo svakom uređaju koji je povezan s internetom.

Naš zvuk je bolji i bogatiji jer koristimo posljednju generaciju tehnologije prijenosa i kodiranja, pa glazba do vašeg uređaja dolazi u maksimalnoj kvaliteti koju čujemo i mi u studiju. Zato svaki slušatelj koji tek počinje slušati naš program ima onu “wow” reakciju. Vjerujemo da smo čak i jedini radio koji svoj program streama u 256 kbps kvaliteti zvuka, što je prema svim standardima znatno veća kvaliteta od prosječnog online streama, ali i glazbenih CD-ova.

E sad, kad smo se nahvalili i nadrobili hrpu uzrečica, poskočica i ostalih “hvalitemeustamoja” fora – ostaje vas pozvati da nas poslušate barem kratko. Pa onda pokušajte prestati slušati. Teško da će vam to poći za rukom.

Mi ćemo samo dodati kako vas kod nas čekaju U2, Nickelback, Pink, Ofenbach, Icehouse, Sunrise Avenue, Train, Camila Cabello, Mr. Big, Sonique, Roxette, Justin Timberlake, OneRepublic, Ed Sheeran, Jax Jones, Avicii, Rita Ora, Tom Walker, Harry Styles, Charlie Puth, Adele, Michael Patrick Kelly, Alice Merton, Meghan Trainor, George Michael, Shawn Mendes, Flo Rida, Bruno Mars i još puno dobrog društva…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...