okusit će se kao slikarica

Ava ima novo zanimanje: “To neće biti za svačiji džep”

Arhiva AZD/Ilustracija

Nakon što se okušala u pjevanju, pisanju i voditeljskom poslu, Ava Karabatić (29) sad ima potpuno novu zanimaciju – iako je, kako ona sama tvrdi, riječ o njezinoj staroj ljubavi, naša svestrana starleta tek sad odlučila je sve podijeliti s javnosti.

Naime, ova Splićanka ozbiljno se primila slikarskoga platna i kistova te uskoro priprema i prvu samostalnu izložbu svojih ulja na platnu!

– Dok sam bila djevojčica, moj talent za slikarstvo bio je odlično kamufliran kroz dječju igru, a s nepunih pet godina osvojila sam prvu nagradu za slikarsko djelo! – pohvalila se Ava u razgovoru za srpski Alo!, prenosi Jutarnji.

Objasnila je i kako joj umjetnost pomaže da pobjegne od svakodnevnih problema i riješi se stresa, a inspiraciju, kaže, pronalazi u svemu oko sebe.

– Slikanje je moj način borbe s lošim situacijama. Najopasnija sam kad drugi misle da sam u opasnome padu… Meni za slikanje nije potreban mir, već ludilo, a s obzirom da sam svakako luda, imam mogućnost i biti najbolja – objašnjava Karabatić.

Na pitanje koliko će njezine slike stajati, odgovara kako svakako neće biti jeftine jer jeftino je, kaže, “znak da vam nedostaje samopouzdanja”, a ona s time definitivno nema nikakvih problema.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar