Bajker sa zadarskom adresom nakon izlaska iz BB kuće: “Računao sam na pobjedu”

Bajker i bivši Big Brother stanar Marijan Lisak (49) šokiran je izbacivanjem nakon svojih prvih nominacija, a u nevjerici su i gledatelji koji su optužili RTL za namještaljku.

– Razočaralo me jer sam bio izbačen već na prvim nominacijama. Nadao sam se da će ljudi više zvati za mene – rekao nam je Max koji je u izolaciji proveo 79 dana. Nakon izbacivanja iz showa gledatelji su napali produkciju i tvrdili da oni ostavljaju samo ljude koji podižu gledanost. Ljubitelj motocikla bio je iskren i priznao je kako se nadao da će nagrada doći u njegove ruke, pišu 24sata.

– Bio sam 99 posto uvjeren da ću pobijediti – rekao je Marijan. Najviše mu je nedostajao njegov motocikl, a rekao je i kako bi volio da se bolje proveo. Neki su mu dani bili dosadni i tmurni.

– Djeca koja su u kući ne znaju za zabavu. Sve uzimaju zdravo za gotovo, moraš paziti što ćeš kome reći i ne možeš se opustiti – smatra Max.

Rekao je da se nije uklopio jer za to nije dobio priliku. Kaže kako je u stvarnom životu drugačiji te da se voli šaliti i zapjevati. Kao pobjednika vidi Orkyja te s njim iTomislavom namjerava ostati u kontaktu.

– Orky jer je čovjek na mjestu. Svidio mi se radi paljenja pisama u vojnom tjednu – izjavio je i dodao kako se sa ženama nije zbližio, ali ako bi morao nekog izdvojiti, onda je to Anezi.

Nije mu se svidio Antonio koji se, kaže, ponaša kao da je najpametniji. Za Lidiju Marić Ribicu, tvrdi da je dvolična.

– Svima se prilagođava jer računa na korist. Ona je kao BB mama. Svima je ugađala i kuhala kave – govori Marijan i dodaje da ne voli takvo “uvlačenje”.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...