Benkovačka mininogometna liga; Pobjeda u rukama 4 Asa

Proteklog vikenda završena je benkovačka mininogometna liga čiji je pobjednik zasluženo postala ekipa 4 Asa. Tijekom cijele sezone koja je trajala proteklih šest mjeseci gledatelji su imali priliku uživati u vrhunskim utakmicama gdje se pobjednik odlučivao u posljednjim sekundama utakmice.

Drugo mjesto zauzela je ekipa Lišana dok su trećeplasirani Lth Castings.

Treba posebno istaknuti da tri prvoplasirane ekipe idu na državno prvenstvo Hrvatske mininogometne lige koja će se igrati početkom lipnja u Ivanić Gradu.

Benkovačka mininogometna liga je registrirana u Hrvatski mininogometni savez.

U ligi za poredak do posljednjeg kola vodila se velika bitka za prestiž gdje je također odlučila gol razlika u korist Pakoštana. Rodaljice su odigrale odličnu utakmicu protiv favorita Pakoštana i držale ih na rubu poraza ali utakmica je završila remijem 1:1. Budak je pobjedio Torove 5:3. Najveći dobitak lige je to što su gledatelji imali prilike vidjeti napredak puno mladih kvalitetnih igrača u svim ekipama što je garancija da će u idućoj sezoni liga biti kvalitetna i zanimljiva.

– Nakon završetka lige moram izraziti veliko zadovoljstvo da smo nakon pet „sušnih„ godina pauze uspjeli pokrenuti ligu u kojoj je sudjelovalo rekordnih sedamnaest ekipa. Cijelu sezonu gledatelji su uživali u kvalitetnim utakmicama sve do posljednjeg kola i to sve govori koliko je liga zanimljiva. Benkovčani vole mali nogomet i tijekom cijele sezone gledatelji su u velikom broju dolazili na naše utakmice. Na veličanstven način održali smo humanitarni božićni turnir na kojem je sudjelovalo 64 ekipe i sav prihod od turnira uručen je obitelji Kutija iz Pristega. Velika hvala našem gradonačelniku Tomislavu Buliću što nam je uz pomoć Grada Benkovca prepolovio troškove dvorane i lige. Koristim priliku da se zahvalim mojim kolegama legendarnom voditelju i športskom novinaru Marku Ledenku-Mani i Branimiru Pinturu jer su zajedno sa mnom odradili odličan posao kao povjerenstvo lige – rekao je na kraju povjerenik lige Branimir Jarmanović, prenosi benkovac.hr 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...