Bibinjka Paula Sikirić bit će voditeljica na “radiju za cajke”

Sudeći prema komentarima koji posljednjih dana kruže, Zagrepčani će uskoro dobiti radio koji će puštati turbofolk muziku. Takav će glazbeni program Zagrepčanima ponuditi radiopostaja Extra FM u čijem će se eteru naći cajke te hrvatski izvođači čija glazba sadrži istočnjački melos. Program Extra FM-a trebao bi se početi emitirati ovog ljeta, a osim glazbene ponude, radio će imati i nagradne igre koje će biti prilagođene slušateljstvu. Navodno će u prvoj velikoj nagradnoj igri glavna nagrada biti plastična operacija. Extra FM program će emitirati na frekvenciji gradskog radija Laganini FM-a, koji nakon prodaje nije ugašen, nego je nastavio živjeti u obliku digitalnoga radija, piše večernji.hr.

Novi vlasnici radija prije početka emitiranja izmijenjenog programskog sadržaja, kako doznajemo, trebaju još dobiti suglasnost Vijeća za elektroničke medije. Cijela procedura još je u postupku, a kako upućeni izvori tvrde, mogla bi potrajati desetak dana zbog čega na Extra FM-u ne žele govoriti o programskom konceptu, premda je njihov studio na zagrebačkoj adresi Većeslava Holjevca 29 već završen.

Svi izvođači koje se do sada nije moglo čuti ni na jednoj radijskoj frekvenciji, kao što su Aca Lukas, Sandra Afrika, Svetlana Ražnatović Ceca, Jelena Karleuša, Dejan Matić i brojni drugi, uskoro bi mogli “zapjevati” u domaćem eteru. Iako još uvijek nema službene potvrde o tome tko će voditi novi program, šuška se da bi to mogle biti blogerica Paula Sikirić, poznatija kao Paula Sik, te voditeljica Ecija Ivušić koja nas je za sva eventualna pitanja uputila na kontakt e-mail adresu Extra FM-a, no do zaključenja broja nismo dobili nikakve povratne informacije. Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama te javnim događanjima na kojima se ove dvije ljepotice, Paula i Ecija, u posljednje vrijeme zajedno pojavljuju, vrlo je izvjesno da su upravo one dobitni dvojac za novi radijski program.

Tražili smo komentar i od nositelja programa i koncesije, istoimene tvrtke Extra FM koju je još u studenome 2016. godine osnovao Davor Gavranić, međutim, nismo ga dobili do zaključenja broja. Na njegovom LinkedIn profilu može se doznati kako je trenutačno na funkciji head technology tvrtke Obiteljski radio d.o.o., u čijem je vlasništvu Antena Zagreb.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...