Brutalan sukob zadarskih srednjoškolaca; Četiri maloljetnika prijavljena zbog tučnjave

Dovršeno je kriminalističko istraživanje tučnjave zadarskih srednjoškolaca koja je zabilježena videom. Snimka se brzo proširila društvenim mrežama. Kako doznajemo od Sonje Šimurine iz PU zadarske, protiv četiri maloljetnika podnesene su prekršajne prijave.

PU zadarska u ponedjeljak je dovršila kriminalističko istraživanje, a protiv 15-godišnjaka, 17-godišnjaka i dvojice 16-godišnjaka podnesene su prekršajne prijave. Utvrđeno je da su se 12. travnja oko 13,15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru dvojica maloljetnika (16, 15) međusobno sukobila, u što su se kasnije umiješala još dva maloljetnika (17, 16).

Protiv prve dvojice maloljetnika podnesen je optužni prijedlog zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, a izdane su i mjere opreza, zabrane međusobnoga približavanja. I protiv druge dvojice slijedi optužni prijedlog zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, rekla nam je Šimurina.

Podsjetimo, iz snimke je vidljivo da se radi o brutalnom sukobu koji se ubrzo pretvorio u masovnu tučnjavu srednjoškolaca. Njihovi kolege sve su promatrali i navijali.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...