Danas sunčano, sutra kiša i pljuskovi

Iako je i danas moguća koja kap kiše, duž Jadrana, najvjerojatnije na njegovom sjevernom dijelu, u četvrtak će oborina biti mnogo vjerojatnija.U većini krajeva djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima uz više oblaka mjestimice može pasti malo kiše, uglavnom tijekom jutra i prijepodneva. Vjetar na kopnu većinom slab, a na Jadranu slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 18 do 23 °C.

Četvrtak će od jutra biti kišovit, čak i s pljuskovima, na sjevernom Jadranu, u gorju, na sjeverozapadu unutrašnjosti, s tim da će oborina poslijepodne i navečer još dobiti na intenzitetu.

Kako je riječ tek o kratkotrajnom pogoršanju, petak bi ponovno trebao biti uglavnom suh, i tek bi u Istri i na Kvarneru moglo biti oborine.

Prognoza za vikend

I vikend bi trebao biti ugodan, većinom suh, osobito subota, dok će nedjelja biti nešto promjenjivija, donosi N1. Iako će se sunce nastaviti izmijenjivati s kišnim periodima, idućih dana bit će neobično toplo za ovo doba godine, što znači da će temperature biti gotovo ranoljetne.

Vrlo slično bi, ako je suditi prema dugoročnoj prognozi, moglo biti sve do kraja travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...